Suradnja s Maharishi Ayurveda Hospital

S ponosom i veseljem vas obavještavamo kako je Ayurveda Balance Centar Zagreb uspostavio suradnju s Maharishi Ayurveda Hospital iz New Delhija, cijenjenom bolnicom čiji jedinstveni pristup zdravlju integrira drevna ayurvedska znanja s uvidima moderne medicine.

Ayurveda Balance Health Center potpisivanjem ugovora s Maharishi Ayurveda Hospital svoje usluge diže na još višu razinu, omogućujući svojim pacijentima kontinuirani kontakt s ayurvedskim liječnicima te bolnice, koji profesionalno primjenjuju ayurvedske principe u svrhu poboljšanja kvalitete i cjelovitosti života.

Eksperti Maharishi Ayurvede u svom pristupu prije svega ističu prevenciju – obučeni su za to da iskorijene bolest prije no što se uopće pojavi, a njihovo veliko kliničko iskustvo znatno će pridonijeti očuvanju vašeg zdravlja.

Otvoreni termini za rezervaciju pregleda kod liječnika Maharishi Ayurveda Hospital

Naš liječnik Dr. Rajat Sharma također je postao dio tima Maharishi Ayurveda Hospital i uz ostale liječnike pregledat će svoje postojeće i nove pacijente.

Zbog ograničenih kapaciteta, već sada smo otvorili termine za rezervaciju za pregled i pulsnu dijagnostiku za nadolazeće tromjesečje. Razmotrite koji bi vam termini odgovarali unutar dolje navedenih perioda i pronađite vrijeme za sebe i svoje zdravlje.

Period Maharishi Ayurveda Hospital liječničkih rezidencija u Ayurveda Balance Centru Zagreb:

10. 9 . – 27. 9. 2019. | 10. 10. – 10. 12. 2019. | 15. 1. 2020. – 15. 2. 2020.

Molimo vas, odaberite željeni datum unutar navedenih perioda i rezervirajte termin kontaktom na: +385 1 4638 993, +385 91 4638 993, info@ayurveda-balance.hr

Stojimo na raspolaganju za sve vaše upite i veselimo se ponovnom susretu!

Linkovi:

Pulsna dijagnostika

Smještaj u Zagrebu za pacijente putnike

Restoran za naše pacijente

Javite nam se

Ako imate pitanja, trebate pomoć pri upoznavanju s Ayurvedom ili želite podržati naš rad slobodno nam se javite.