Klupski restoran

Okusite zdravlje!

Maštovite kreacije našeg klupskog restorana smještenog nedaleko glavnog gradskog trga oduševit će svakoga tko uživa u bogatoj paleti indijske kuhinje, a pritom je svjestan zdravstvenih dobrobiti ayurvedske prehrane.

Svakodnevno pripremamo svježe vegetarijanske i veganske obroke od ekoloških, organskih i sezonskih namirnica, jer iza ayurvedske kuhinje stoji ideja cjelovitog zdravlja i prevencije bolesti, što je nemoguće ostvariti ako u tijelo unosimo tvornički obrađenu hranu.

Danas je i znanstveno dokazano da začini (đumbir, kurkuma, kumin, kardamom, himalajska sol, gorušica, korijander…) i masnoće (pročišćeni maslac – ghee, kokosovo ulje, sezamovo ulje, ulje gorušice…) koji se tradicionalno koriste u ayurvedskoj kuhinji, imaju iscjeljujući potencijal, i ako se svakodnevno konzumiraju djeluju kao biljni lijekovi. Naši su tanjuri zdravi i šareni, sadrže svih 6 okusa i zadovoljavaju nepca najvećih sladokusaca.

Mi brinemo o Vašem zdravlju!

Ručak je centralni obrok ayurvedske prehrane i najviše utječe na očuvanje zdravlja, a danas kao da je zaboravljen. Dopustite nam da vas podsjetimo na ljepote i dobrobiti kuhanog ručka od cjelovitih namirnica.

Za korisnike u procesu panchakarme kuhamo svakodnevno, i svi naši obroci prate individualiziran plan prehrane, određen prema konstitucijskom tipu – doši i vrsti poremećaja.

Za naše članove svakodnevno kuhamo i služimo ručak u restoranu uz obveznu prethodnu najavu na e-mail: udruga@ayurveda-balance.hr najkasnije do 10:00h.

 

DNEVNI MENI – 75,00 kn

  • Juha od sezonskog povrća ili dhala
  • Žitarice (bulgur, kvinoja, basmati riža, ječam, proso, amarant, kus-kus, heljda)
  • Mahunarke (dhal, slanutak, leća, grah)
  • Sabji od sezonskog povrća
  • Složenac od povrća ili popećak
  • Chutney od voća sa začinima
  • Svježe cjeđeni sok / lassi + 10,00 kn

 

“MJESEČNI PAKETI” / 20 bonova

Odobravamo popuste na kupovinu mjesečnih paketa odnosno 20 bonova za obroke koje možete iskoristiti tokom mjeseca ili bilo kada do kraja tekuće godine.
Ukoliko se odlučite za opciju paketa tada je cijena obroka 65,00 kn, odnosno 75,00 ako uključuje sok.

 

Ukoliko niste u mogućnosti konzumirati hranu u restoranu, dostavu i njeno plaćanje osiguravate sami.

 

Radno vrijeme restorana: Ponedjeljak – petak: 12:00-14:00 h
Adresa: Preradovićeva 20, Zagreb
E-mail: udruga@ayurveda-balance.hr

Javite nam se

Ako imate pitanja, trebate pomoć pri upoznavanju s Ayurvedom ili želite podržati naš rad slobodno nam se javite.