Klupski restoran

Okusite zdravlje!

Maštovite kreacije našeg klupskog restorana smještenog nedaleko glavnog gradskog trga oduševit će svakoga tko uživa u bogatoj paleti indijske kuhinje, a pritom je svjestan zdravstvenih dobrobiti ayurvedske prehrane.

Svakodnevno pripremamo svježe vegetarijanske i veganske obroke od ekoloških, organskih i sezonskih namirnica, jer iza ayurvedske kuhinje stoji ideja cjelovitog zdravlja i prevencije bolesti, što je nemoguće ostvariti ako u tijelo unosimo tvornički obrađenu hranu.

Danas je i znanstveno dokazano da začini (đumbir, kurkuma, kumin, kardamom, himalajska sol, gorušica, korijander…) i masnoće (pročišćeni maslac – ghee, kokosovo ulje, sezamovo ulje, ulje gorušice…) koji se tradicionalno koriste u ayurvedskoj kuhinji, imaju iscjeljujući potencijal, i ako se svakodnevno konzumiraju djeluju kao biljni lijekovi.

Mi kuhamo prateći ayurvedske principe pripreme i kombiniranja namirnica – naši su tanjuri zdravi i šareni, sadrže svih 6 okusa i zadovoljavaju nepca najvećih sladokusaca.

Za korisnike u procesu panchakarme kuhamo svakodnevno, i svi naši obroci prate individualiziran plan prehrane, određen prema konstitucijskom tipu – doši i vrsti poremećaja, dok za članove naše udruge služimo ručak u restoranu i dostavljamo ga u širi zagrebački centar.

Posjetite nas!
Adresa: Preradovićeva 20, Zagreb
Radno vrijeme restorana: Ponedjeljak – petak: 11:30-14:00 h
Telefon:  385 1 4638 993

Naše zdrave obroke možete i naručiti.

– JEDNOKRATNA DOSTAVA
Dnevni meni 65,00 kn

– TJEDNI PAKET – DOSTAVA ZA 5 DANA, PONEDJELJAK – PETAK:
Dnevni menu: 60,00 kn po danu/obroku

– MJESEČNI PAKET :
Dnevni menu: 50,00 kn po danu/obroku

DOSTAVU MOŽETE NARUČITI DO 10:00 UJUTRO NA BR TELEFONA:
098 9738383 ILI PUTEM E MAILA: dostava@ayurveda-balance.hr (informacije o plaćanju tjednih i mjesečnih paketa zatražite putem e maila).
Obrok je potrebno naručiti do 10:00h. Vrijeme dostave je od 11:30 do 13:30h

Ponedjeljak, 10.6.
Dal juha sa špinatom; kvinoja; glazirana mrkva; popečci od tikvica; aromatizirana cvjetača; chutney od jabuka; voćni sok

Utorak, 11.6.
Kitchari; proso; pečeni patlidžan u limunovom soku; paprika u umaku; indijski kruh naan; mix salata; chia puding s voćnom kremom

Srijeda, 12.6.
Povrtna juha; pilav s rižom; popečak od povrća; pečena mrkva; brokula sa začinima; guacamole umak; chutney od jabuke i papaje

Četvrtak, 13.6.
Povrtna juha s mung grahom; tikvice punjene ječmom i povrćem; kroketi od mrkve; umak od jogurta i kopra; slatke kuglice

Petak; 14.6.
Povrtna dal juha; curry od patlidžana i rajčice; riža s limunom; chapati; slatko iznenađenje

 

Molimo Vas da svoj dolazak najavite najkasnije do 9:30
+385 1 4638 993; +385 91 4638 993

DOBAR VAM TEK!

Javite nam se

Ako imate pitanja, trebate pomoć pri upoznavanju s Ayurvedom ili želite podržati naš rad slobodno nam se javite.