Klupski restoran

Okusite zdravlje!

Maštovite kreacije našeg klupskog restorana smještenog nedaleko glavnog gradskog trga oduševit će svakoga tko uživa u bogatoj paleti indijske kuhinje, a pritom je svjestan zdravstvenih dobrobiti ayurvedske prehrane.

Svakodnevno pripremamo svježe vegetarijanske i veganske obroke od ekoloških, organskih i sezonskih namirnica, jer iza ayurvedske kuhinje stoji ideja cjelovitog zdravlja i prevencije bolesti, što je nemoguće ostvariti ako u tijelo unosimo tvornički obrađenu hranu.

Danas je i znanstveno dokazano da začini (đumbir, kurkuma, kumin, kardamom, himalajska sol, gorušica, korijander…) i masnoće (pročišćeni maslac – ghee, kokosovo ulje, sezamovo ulje, ulje gorušice…) koji se tradicionalno koriste u ayurvedskoj kuhinji, imaju iscjeljujući potencijal, i ako se svakodnevno konzumiraju djeluju kao biljni lijekovi.

Mi kuhamo prateći ayurvedske principe pripreme i kombiniranja namirnica – naši su tanjuri zdravi i šareni, sadrže svih 6 okusa i zadovoljavaju nepca najvećih sladokusaca.

Za korisnike u procesu panchakarme kuhamo svakodnevno, i svi naši obroci prate individualiziran plan prehrane, određen prema konstitucijskom tipu – doši i vrsti poremećaja, dok za članove naše udruge služimo ručak u restoranu i dostavljamo ga u širi zagrebački centar.

Posjetite nas!
Adresa: Preradovićeva 20, Zagreb
Radno vrijeme restorana: Ponedjeljak – petak: 11:30-15:00 h
Telefon:  385 1 4638 993

Naše zdrave obroke možete i naručiti.

DOSTAVU MOŽETE NARUČITI  NA BR TELEFONA:
385 91 4638 993

ILI PUTEM E MAILA: dostava@ayurveda-balance.hr (informacije o plaćanju tjednih i mjesečnih paketa zatražite putem e maila).
Obrok je potrebno naručiti do 10:00h. Vrijeme dostave je od 12:00 do 14:00h

 

Javite nam se

Ako imate pitanja, trebate pomoć pri upoznavanju s Ayurvedom ili želite podržati naš rad slobodno nam se javite.