Paketi

Paketi u našoj ponudi tematski su osmišljeni te kombiniraju više tretmana, koji za cilj imaju rješavanje određenog problema.

Kroz naše pakete možete se upoznati s Ayurvedom, energizirati se, napraviti kraći ili duži detoks, relaksirati se, proći antistresni program ili program mršavljenja, ovisno o Vašim individualnim potrebama.

Jednodnevni paket  zamišljen kao upoznavanje s Ayurvedom, putem najpoznatijih ayurvedskih tretmana. Ayurveda je postala pravi hit na zapadu, kojemu je nasušno potrebna relaksacija koju Ayurveda neminovno dovodi u život svakoga tko se susretne s njom.

Paket uključuje 2 tretmana:

1 x Abhyanga & 1 x Shirodhara ili

1 x Abhyanga & 1 Netra Tarpana ili

1 x Abhyanga & 1 Swedana

Cijena: 950 – 1.190 kn

Cijena varira ovisno o kombinaciji tretmana.

Program koji posebnu pažnju posvećuje dubokom opuštanju tijela, relaksaciji živčanog sustava i pomlađivanju tijela. Ako osjećate veliki pritisak stresa, ovaj će vas paket smiriti i centrirati, a posebne masažne tehnike i terapije kojima se služimo revitalizirat će vaše organe te vratiti sjaj vašem licu i koži.

Program koji dubinski detoksicira tijelo, namijenjen je kako onima koji osjećaju da im je potrebno dubinsko čišćenje, tako i onima koji žele izgubiti na težini, smanjiti masne naslage i utegnuti tijelo na popuno prirodan i nimalo agresivan način.

Program namijenjen svima koji osjećaju gubitak energije, a ne znaju kako bi je povratili.

Posebno se preporučuje osobama koje se iscrpljuju poslom i primjećuju da zbog toga gube fokus. Ovaj program  posebnu pažnju posvećuje podizanju razine energije – napunit će vam baterije i povratit ćete staru oštrinu uma i percepcije.

Javite nam se

Ako imate pitanja, trebate pomoć pri upoznavanju s Ayurvedom ili želite podržati naš rad slobodno nam se javite.