Health centar – Autentična Ayurveda u Zagrebu

Health centar – Autentična Ayurveda u Zagrebu

Ayurveda Balance Health Center, smješten u samom centru Zagreba, vodeći je ayurvedski centar u Hrvatskoj, čiji program obuhvaća sve djelatnosti potrebne za suštinsko razumijevanje i praktičnu primjenu ayurvedskog pristupa zdravlju.

Prema Ajurvedi, koncept balansa izrazito je bitan – zdravlje nije samo odsutnost bolesti, već stanje tjelesne, emocionalne, psihološke i duhovne ravnoteže, kako unutar sebe, tako i u odnosu sa svojom okolinom.

 

Postupci za postizanje cjelovitog zdravlja koje primjenjujemo u potpunosti su prirodni.

Naša ponuda uključuje:

  • konzultacije s vrhunskim ayurvedskim liječnicima
  • konzultacije s liječnikom alopatske medicine
  • ayurvedske tretmane i detoksikacijske terapije prilagođene Vašim individualnim potrebama
  • EU certificirane ayurvedske preparate
  • savjetovanje o ayurvedskim prehrambenim smjernicama
  • edukacije, predavanja i radionice iz područja Ajurvede, yoge i Vedske znanosti
  • klupski restoran u kojem svakodnevno spravljamo svježa organska vegetarijanska i veganska jela, pripremljena prema ayurvedskim receptima

Držimo se ayurvedskih principa- posjedujemo dugogodišnje praktično iskustvo; jedinstvene recepture; posebne biljne i uljne pripravke; certificirane ayurvedske preparate, te stručno primjenjujemo tradicionalna znanja, uzimajući u obzir uvjete života modernog čovjeka.

Ayurveda Balance Health Center na jednom mjestu okuplja niz stručnjaka, koji su ujedinili svoje veliko znanje i iskustvo u svrhu predstavljanja ayurvedske medicine i njezinih dostignuća i mogućnosti. Centar je kulminacija životnog puta vlasnice i voditeljice centra Tine Carić, koja se Ayurvedom bavi već 20 godina, a nasljednik je ayurvedskog centra Ganesh (2000.- 2015.) te ayurvedske klinike New Earth (2016. – 2018.), kroz koje je prošlo više tisuća korisnika, koji su se primjenom ayurvedskog znanja u svakodnevnom životu riješili dugogodišnjih zdravstvenih tegoba te spriječili nastanak novih.

Naš značaj najbolje opisuju izvanredni rezultati i zadovoljstvo naših korisnika o čemu više pročitajte ovdje.

Radno vrijeme recepcije:

Ponedjeljak – petak
9 – 17h

Javite nam se

Ako imate pitanja, trebate pomoć pri upoznavanju s Ayurvedom ili želite podržati naš rad slobodno nam se javite.