„Ayurvedski okusi ljubavi“ u središtu Zagreba!

Dragi prijatelji i klijenti,

Pridružite nam se na prigodnom gastro eventu “Ayurvedski okusi ljubavi” u našem klupskom restoranu u četvrtak, 14. veljače i petak, 15. veljače, od 13 do 19 sati!

Svi znatiželjnici, ali i istinski ljubitelji ayurvedske kuhinje, moći će kušati posebna ayurvedska „ljubavna“  jela i uživati u bogatstvu okusa ayurvedskih začina, među kojima se mnogi već tisućama godina koriste kao afrodizijaci.

Za vas smo pripremili ljubavni buffet, s mnoštvom zanimljivih delicija, a u njima možete uživati po principu – jedi i isprobaj raznolikost ayurvedske “ljubavne” hrane i napitaka koliko želiš i možeš! Pripremili smo i prigodne cijene: po osobi, cijena iznosi 90,00 kn, a ukoliko dolazite u paru, ova uživancija stoji 160,00  kuna.

Ljubavne strasti moći ćete rasplamsati uz jela koja obiluju začinima poput muškatnog oraščića, poznatim i kao ženska vijagra, cimetom, te klinčićem, kardamomom i đumbirom, začinima koji se u ayurvedskoj tradiciji već od davnina koriste za poticanje strasti i potencije.

Dr. I. Kalyan Chakravarthy, M.D. (Ayurveda), poznati indijski liječnik iz obitelji uglednih tradicionalnih ayurvedskih liječnika – vaidya i stalni član tima Ayurveda Balance Health Centra, tajne ayurvedskih začina i afrodizijaka, otkrit će za ovu prigodu dvjema hrvatskim kuharskim majstoricama Višnji Lažeti i Eti Čačilo, koje će spravljati sva „ljubavna“ ayurvedska jela. Dr. Kalyan, koji potječe iz obitelji ayurvedskih liječnika koja je liječila prvog indijskog kralja,  ističe i koliko je sam ritual objedovanja i način unosa hrane važan za postizanje željenog učinka.

„Ovog Valentinova, priuštite sebi i svojim partnerima i partnericama eksploziju plemenitih ayurvedskih okusa, ali ne zaboravite da u njega i vi dodate začin svoje ljubavi. Dok uživate u našim izvornim  jelima, ne zaboravite u sam ritual objedovanja unijeti svjesnost, pokušajte osjetiti i doživjeti svaki pojedini okus, budite svjesni s koliko je ljubavi svaka pojedina namirnica koju jedete uzgojena. Uživajte u ovoj ayurvedskoj hrani svim osjetilima. Sam ritual svjesnog objedovanja, podjednako je važan kao i kvaliteta hrane koju unosimo“, ističe Dr. Kalyan.

REZERVACIJA JE OBAVEZNA! Požurite zbog orgraničenih mjesta.

Molimo da nas kontaktirate telefonom (01 4638993 /091 4638993) ili e mailom na: info@ayurveda-balance.hr

 

 

Javite nam se

Ako imate pitanja, trebate pomoć pri upoznavanju s Ayurvedom ili želite podržati naš rad slobodno nam se javite.